Urgent o compunere cu titlul Intrecerea competitia ora de ed fizica dupa planul compunerii a) vlad si mihai asteapta cu nerabdare ora de ed fizica.b) echipele conduse de cei doi baieti lupta pt castigarea intrecerii.c) bucuria se citeste pe chipul copiilor. Expresii care trebuie folosite....colegi de echipa...scorul strans ...calitati de bun capitan....sustinerea cu incurajari a echipei....conducerea victoriei....

2

Răspunsuri

2014-10-01T21:51:21+03:00
Este o zi frumoasa de toamna soarele stralucea pe cer,iar vantul batea lin.
Vlad se duce grabit catre scoala.Pe drum se intalneste cu Mihai,colegul sau.Acestia pana sa ajunga la scoala au vorbit despre ora de ed.fizica,in care profesorul a spus ca vor face o intrecere.
Timpul trecu,iar cei doi baieti ajunsera la scoala.Prima ora au avut romana.A doua matematica,iar a 3-a ora au avut ed.fizica.
Domnul profesor a dus elevii pe terenul de fotbal si i-a impartit in 2 grupe.Capitani au fost alesi chiar cei 2 buni prieteni Vlad si Mihai.Acum numai era orice fel de intrecere,era una in care emotiile erau si mai mari pentru cei doi copii,dar totusi erau fericiti!Pana acum ei fusesera colegi de echipa.
Meciul a inceput!Amandoi baieti avea calitati de bun capitan!Fetele,stateau pe banca si isi sustineau cu incurajari echipele favorite.
A trecut timpul,iar scorul este strans!Mihai conducea victoria,dar Vlad nu s-a lasat si in 2 minute a mai inscris 2 goluri!
Fluierul de final suna!Este egalitate!Toti jucatorii sunt obositi,mai ales capitanii.
Acest meci a aratat ca cei 2 baieti sunt cei mai buni!

Sper ca te-am putut ajuta! :)
24 4 24
2014-10-01T22:13:51+03:00
Ora 11, clopoţelul sună. Profesoarele de sport, îmbrăcate cu tricouri personalizate, în culorile liceului, ies una după alta din cabinet. Din holul sălii de sport se aud numai urlete şi ţipete. E greu să ţii în mînă cîteva zeci de şcolari dintre cei mai mici. Clasa a II-a şi a III-a fac sportul împreună azi, iar cînd eşti atît de mic, competiţiile sportive între clase înseamnă aproape totul.Adunarea, un salut în forţă - Bunăăăă ziuaaaa! - şi încep. Primul sfert de ceas se scurge lent, cît timp profesoara le arată diferite exerciţii de încălzire. Din afară pare ceva foarte serios şi, de fapt, chiar e, dar copiii se distrează şi rîd cît pot. La un moment dat, unul dintre cei mici îi ia locul profesoarei şi conduce, haios şi zelos, programul de exerciţii. "Aşa se responsabilizează, lucrează mult mai uşor cînd nu eşti tu cu gura pe ei", ne povesteşte Cristina Filip, una dintre profesoare.
6 3 6