Ma puteti ajuta la o compunere cu titlul:Tainele Abecedarului Nota: trebuie sa aiba verbe si prenume la persoana 1. Trebuie sa aiba cel putin o pagina mare. Multumesc

1
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
ia vezi cum ti se pare?

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-01T20:19:47+03:00
Tainele abecedarului

        
Am inceput scoala cu o mare emotie, ca toti copiii de altfel. Si acum imi aduc aminte ce speriat eram. Ma uitam la literele abecedarului ce mi se insirau in fata ca niste hieroglife. Imi amintesc si acum toate paginile din Abecedar. Treptat am inceput sa descopar aceasta lume necunoascuta, invat usor litera cu litera. 
        Doamna invatatoare a fost mereu alaturi de mine, si cu vocea ei blanda m-a incurajat cat a putut. A, b, c.....drumul a fost lung si anevoios presarat uneori cu multe lacrimi cand nu ne iesea ceva. 
         Astazi privesc in urma si ma amuz de temerile mele. Nu pot uita cum eu micut si plapand tremuram ca o frunza in vant la vederea Abecedarului. Imi era teama de necunoscut, imi era teama sa nu gresesc. Imi doream din tot sufletul sa invat sa citesc si sa scriu....acasa ma asteptau o gramada de carti pe care abia asteptam sa le pot citi singur.


2 5 2