Răspunsuri

2014-02-19T13:03:43+02:00
A+b+c=56
a=6

ca sa intelegi mai bine pun paranteze, dar nu au nici o influenta

(a)+(b+c)=56

6+(b+c)=56

b+c=56-6
b+c=50.

Pui 50 peste tot

daca b>47 rezulta ca b poate sa fie 48, 49, 50.

deci pe coloana b>47 pui 

48
49
50

mai departe se cere c.

Pentru primul rand:

b+c=50
b=48

48+c=50
c=50-48
c=2. deci prima valoare de pe ultima coloana e 2

b+c=50
b=49
49+c=50
c=50-49
c=1. deci a doua valoare de pe ultima coloana e 1

b+c=50
b=50

50+c=50
c=50-50
c=0. deci a treia valoare de pe ultima coloana e 0


aha...acum am inteles ...m-am blocat la primul ....:)))...a iesit la fel cum ai facut tu.....mersi