Răspunsuri

2014-02-19T10:23:57+02:00
In a doua zi s-au vandut 12.9-7.2 = 5.7

Au ramas: 23 - 12.9 - 5.7 = 4.4

Asta e :)
2014-02-19T11:03:55+02:00
23-12.9= 10.1( au ramas)
12.9-7.2=5.7( s-u vandut a 2 zi)
10.1-5.7=4.4( au ramas)