Răspunsuri

2014-10-01T16:16:10+03:00
                                                           ce este scoala?
scoala este locul unde invatam lucruri noi pe care nu le stim.scoala ne ajutam sa invatam in ia si sa scriem,fara ia nu putem invata si scrie .ia ne ajuta sa stim cu sa vorbim corect,cum sa ne exprimam corect,cum scriem si invata.mie imi place scoala pentru ca invat lucruri noi pe cale nu leam intalnit pana acuma,invat sa scriu si multe alte lucrui.scoala la care eu invat am profesori buni care ma invata sa pricep exercitile.
iubesc scoala asta pentru ca am invatat 5 ani in ia si imi place.
sper sa fi ajutat pui clasa ta acolo la iubesc scola asta pentru ca am invatat pui tu in ce clasa esti
 
                                                   
2014-10-01T16:24:06+03:00
                                                     Ce este scoala?
   
   Scoala este un institut de invatamant avansat pentru copii. Invatarea copiilor de la o varsta frageda este un bonus pentru copii fiin ca este foarte important in ziua e azi sa stii sa calculezi si sa sti sa citesti fiin ca tot timpul copilul se va lovi de asta la varsta maturitati. 
  Scoala mai este importanta pentru ca copii in viitor sa fie angajati si sa aiva cum sa se intrtina. 
  In domeniul scolii copii invata sa comunice cu alti si invata cum sa se descurce singuri folosinu-si capacitatea de gandire si invatand sa rationeze singuri . 
  Scoala este benefica cat pentru fete cat si pentru baieti . Pe vremuri fetele nu trebuiau sa mearga la scoala insa le ajutau pe mamele lor la treburile casnice . Baieti in schimb mergeau la scoala . Sa constatat ca o fata are mare nevoie de instruire deoarece o fata  instruita poate sa faca mult mai multe decat o fata analfabeta.