Am nevoie de o compunere urgent care sa aiba asa : esenta comunicarii orale si scrise . prilej de formare si de verificare a gandirii a imaginatiei si a sentimentelor . posibilitatea de cultivare a propriei exprimari va roooooog

1
te rog mai scrii si cu al doilea enunt?
te rog deea
heeiii
cu al doilea am facut
si cu al treilea?

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-01T15:45:10+03:00
              In primul rand, comunicarea implica cel putin doi interlocutori iar intre cei doi se stabileste o anumita relatie. Comunicarea reprezinta un proces de viata important prin care animalele si oamenii  obtin si folosesc informatia pentru a-si duce la bun sfârsit activitatile sau viata.          
               In al doilea rand, comunicarea poate fi orala sau scrisa si doar comunicand ne putem forma si verifica gandirea, imaginatia si sentimentele.
 Dintotdeauna comunicarea verbala sau scrisa  a fost perceputa si  tratata ca element fundamental al existentei umane. Comunicarea apeleaza la cuvant pentru a transmite informatia.
              In ultimul rand comunicarea iti ofera posibilitatea sa-ti cultivi si sa-ti dezvolti propria exprimare. Doar comunicand poti evolua  imbunatatidu-ti cunostintele si impartasidu-le  mai  departe si altora.

2 4 2