Răspunsuri

2014-02-18T23:18:23+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
 [\frac{2^2}{3^2}]^(x+1)* [\frac{3^3}{2^3}]^x= \frac{2}{3}
2^[(2x+2)-3x]*3^[3x-2x-2]= 2^1*3^(-1)
2x+2-3x=1 ⇒ -x+2=1 x=1
x-2= - 1  x=1
Pentru ex 2 se scrie la fel fiecare egalandu-se exponentii lui 3 si ai lui 11 si obtinem 3x-10= 10-7x si rezolvand 10x=20 si obtin x=2