Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-18T21:23:35+02:00

urmatoarea rezolvare este pentru clasele 1-4,iar mai tarziu o sa inveti alte metode 

92-55=37(c)

92-43=49(a)

43-37=6(b)

1 5 1
  • Utilizator Brainly
2014-02-18T21:29:47+02:00
Deci avem a+b+c=92
stim ca a+b=55 deci inlocuim in ecuatia a+b+c=92 si in loc de a+b punem 55 ca sa-l aflam pe "c"    55+c=92 , c=92-55 , c=37 ; 
 Acum ca il stim pe c putem sa-l aflam pe b din b+c=43 , il inlocuim pe c cu 37 si avem :
 b+37=43 deci b=43-37 , b=6 ;
 Acum il stim pe c=37 si pe b=6 deci putem sa-l aflam pe a si in a+b=55 il inlocuim pe b cu 6 si rezulta a+6=55 deci a=55-6 , a=49 ;
 Acum verificam : 49+6+37=92 

6 3 6