Răspunsuri

2014-09-30T20:44:47+03:00
„ E ZIUA TA, DRAG PROFESOR” 
Rupem o crenguţă de busuioc din grădina veşniciei şi o aplecăm la locul aşteptărilor, o scaldăm la lumina soarelui, o înalţăm spre azurul cerului ca  „VOI” în această sărbătoare să fiţi luminaţi de zîmbetele şi respectul elevilor, pe care-i educaţi, pentru că inima „VOASTRĂ” cînd cîntă, cînd plînge.  Noi vă numim eroi şi-avem dreptateCăci n-aţi plecat în ţări îndepărtateCum pleacă alţii după bogăţiiCi aţi rămas aici, lîngă copii.Simbolică vă e remunerareaDar în speranţa, că va fi mai marePe timp frumos, pe ploi şi pe ninsoriVeniţi la şcoală, dragi învăţători. Ducînd povara anilor în spateNe învăţaţi pe toţi să facem carteŞi pentru firul cel de păr căruntNoi ne-nchinăm pîn-la pămînt. Pe malul mării de ştiinţeNe-aţi fost colacul de salvareSă-mi spuneţi, blîndelor fiinţe:De unde aţi luat răbdare? Şi peste ani sunteţi cu noiŞi vă vedem ades în visAm pus o floare pentru voiÎn fiecare vers ce-i scis de noi.  
În această zi frumoasă de toamnă, vă aducem sincere felicitări, cu ocazia zilei profesorului, e ziua când tinereţea vine la izvorul maturităţii, vine să se afirme prin muncă şi inspiraţie, vine în faţa mesagerului eternităţii spirituale, care este profesorul, omul ce ne dăruie prin sine preţioasa dragoste de carte. E ziua Ta, iubite şi drag profesor!!! 
2014-09-30T20:48:45+03:00
Invatatorul.... cita intelepciune si cita meditatie..... Rege si filosof, inger si crestin, sclav si aristocrat, muza si zeu...
  E toamna... frunzele cad  lin se se asterne un covor multicolor... Dar, nu este vorba despre toamna.. ci despre o zi speciala.. despre ziua ta Iubite Dascal...
De ziua dvs.  soarele e mai stralucit si mai calduros fata de alta data... elevii cu buchetele de flori colorate va intimpina cu drag si va ureaza un ,, La multi ani"  cu sinceritate..
Poftim un inceput.. mai modifica si tu ceva.. ca nu e perfect.. dar este un ajutor.. Succes!
1 5 1