Răspunsuri

2014-09-30T20:38:39+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
 In opinia mea opera "Noaptea de vara" scrisa de poetul Geroge Cosbuc , apartine genului liric in care poetul isi exprima in mod directsentimentele si trairile , creeand imagini artistice cu ajutorul figurilor de stil .
 In primul rand apar marci lexico-gramaticale ale prezentei eului liric ( ex. de vb. si forme pronominale ,pers.1 sg./pl.),ale relatiei eului liric interlocutor (vb. la pers 2-a sg.pl. ; forme pronominale , constructii in vocativ , vb. la modul imperativ , interjectii , predicate , puncte de suspensie , exclamatii , interogatii) , iar poetul isi prezinta sentimentele de ......(sentimentele pe care le traieste )
 In al doilea rand se remarca imagini artistice , vizuale (ex.) , auditive (ex) ,olfactive(ex) ,create cu ajutorul figurilor de stil ( figuri de stil care se intalneste in poezie )
 Avand aceste trasaturi putem spune ca poezia data apartine genului liric .
31 3 31
Mersi mult :*
cp
In genul liric nu este nevoie sa scrii exemple , eu am scris intre paranteze doar ca sa sti
Da, stiu