,,Nimic nu este mai greu decat ca prietenia sa dureze o viata intreaga'' trebuie sa imi exprim parerea :d

1
o pagina intreaga?
da
Prietenia nu poate dura o viata intreaga dar poate dura suficient cat sa ajungi sa cunosti pe cineva...atat partile buna cat si partile rele...din viata am invatat ca trebuie sa privesti viata cu optimism ,si ca unii prieteni nu sunt ce par a fi!
e obicei, prietenia este vazuta ca fiind acea relatie calda si placuta care ne da incredere in noi, ne da curajul sa actionam in unele momente mai dificile. Prietenia este acea oaza pe care o cautam cand suntem lipsiti de putere si speranta. Este acea lumina cand nimeni nu ne intelege. Prietenia este ceva profund care nu ar trebui rostit cu atata usurinta.
multumesc :)

Răspunsuri

2014-02-18T20:48:59+02:00
O prietenie poate dura zile , saptamani sau chiar o viata.
Pentru ca prietenia sa dureze tota viata este nevoie de incredere si mult efort. Este imposibil ca cineva sa nu fi avut macar un prieten foarte bun insa amandoi trebuie sa incerce sa se inteleaga.
Este dificil sa ai prieteni care-ti sunt alaturi doar cand au nevoie de tine de aceea trebuie sa ai grija ce prieteni iti faci.
In alta oridine de idei pentru ca o prietenie sa dureze o toata viata , trebuie sa existe sprijin reciproc , incredere si ca trebuie sa stai alaturi de prieteni cu toate partile lor bune sau rele.
Unii prieteni nu sunt ceea ce par a fi si de aceea este mai bine sa incercam sa-i evitam dupa ce le vedem adevarata fata.
Prietenia este ceva profund care nu ar trebui irosit.