Răspunsuri

2014-09-30T18:40:14+03:00
60+46=106 kg -au fost consumate 
146-106=40 kg - au ramas in ambele cosuri 
40/2=20kg- au ramas intr-un cos
20+60=80kg- au   fost de la inceput in primul cos
20+46=66kg- au fost de la incepul in al doilea cos


da de unde 46
nu inteleg ce vreai sa spui
ultima operatie de unde lai luat pe 46 poate 146
s-au consumat 46kg de mere din al doilea cos ...pentru a afla cite kg erau de la inceput trebuie sa aduna kg consumate cu cele ramase
soriii