Răspunsuri

2014-09-30T14:06:11+03:00
10 curcani de 13 kg cataresc 13*10=130 kg
10 gaini de 4kg cantaresc 4*10=40 kg =>
Curcanii cantaresc cu 130-40=90 de kg mai mult.