Cine ma ajuta la romana........ Numiti cateva lecturi pe care le-at citit .La ce se refera acestea ? Vi s-a intamplat sa cititi ce va cade in mana? Numiti un roman pe care l-ati citit . Amintiti-va momentul in care ati descoperit cat de importante sunt pentru voi cartile,un istrument muzical sau un sport.Relatati pe scurt aceasta intamplare. Povestiti lecura pe care v-a impresionat cel mai mult pana acum . Explicatii prin ce anume v-a impresionat acestea

1

Răspunsuri

2014-09-30T09:16:27+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
1. Numiti cateva lecturi pe care le-at citit. La ce se refera acestea ?
   
 Am citit cateva poezii de Nicolae Labis si George Bacovia iar temele au fost diverse.

2. Vi s-a intamplat sa cititi ce va cade in mana?
     
Da, uneori. In vacanta se intampla uneori sa citesc cate-o carte adusa de prietene.

3. Numiti un roman pe care l-ati citit.
   
  ,,Se numea Sarah'' de Tatiana de Rosnai
       
4. Amintiti-va momentul in care ati descoperit cat de importante sunt pentru voi cartile, un istrument muzical sau un sport. Relatati pe scurt aceasta intamplare.
-
 5. Povestiti lecura pe care v-a impresionat cel mai mult pana acum. Explicatii prin ce anume v-a impresionat acestea.
 Cartea m-a impresionat foarte mult a fost romanul ,,Se numea Sarah'' de Rosnai. Este relatata viata unei fetite evreice ce a fost arestata impreuna cu familia ei.