Răspunsuri

2014-09-29T16:41:42+03:00
                            TOAMNA SUPRAVITAMINIZATA
                           Toamna este anotimpul cel mai bogat in recolte si nuante de galben , portocaliu si caramiziu.  Coroanele foarte bogate din jurul muzeului Oradean ,  florile cat si firicelele de iarba  palesc si se usuca Desfrunzirea pomilor si pregatirea  acestora de gerurile cumplite care sunt gata sa napusteasca totul, este asemuita cu unele jocuri populare moldovenesti. 
                           Cu toate ca toamna este regina clasata pe primul loc , este la fel de misterioase si discreta ca toate cele trei anotimpuri. Fructele proaspete , gustoase si rumene sunt culese , spalate si taiate pentru   asemuitul compot sau dulceata pe care il infuleci stingher in zilele mohorate. Partea cea mai putin buna este : plecarea pasarilor cerului, marile soprane ale lui Dumnezeu, lasa in urma lor tristete si nostalgie. Portocaliul si galbenul te insoteste pretutindeni oferindu-ti un aer sarcastic si o priveliste placuta ochilor . 
                      Iubesc acest anotimp supravitaminizat deoarece , toamna este comparata o balanta care poarta pe talerele ei atat ploi , vant dar si paleta cromatica care iti lasa ochii in desfranare SA AIBE INTRODUCERE CUPRINS SI INCHEIERE ATAT MA INTERESEAZA
te ajut imediat :P
sper sa iei nota pe aceasta compunere :*