Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-29T15:01:16+03:00
In clasa I îmi aduc aminte cu doamna învățătoare, m-a învățat cum sa țin stiloul in mana! A fost atât de minunat, cu acel stilou am început sa scriu literele de mana! D-na ne-a mai învățat si cum sa citim, care sunt semnele de punctuație, iar la matematica nea învățat + si -! Am zis "Ce greu o sa fie" dar nu a fost așa! Când am început sa facem operații, sa adunam, sa scădem mai pe scurt sa calculam. A fost atât de ușor si frumos! Încât nu îmi închipui cum de am ajuns atât de repede in clasa a 5a( sau ce clasa ești tu)
2014-09-29T15:13:11+03:00
Imi aduc aminte cu ardoare cum era in clasa I ... Eram un mic boboc de floare ,timid si putin speriat . Nu stiam ce se va intampla ! Doamna era noua si foarte draguta ! M-a ademenit  cu glasul ei bland si iubitor .  Tin mult la dansa . Noii mei colegi din clasa I sunt acum prieteni buni cu mine       ( de aici continui tu cu amintiri bune ) 
eram in clasa intai si am intrat in clasa de aici continui tu cu amintirile tale din clasa 1..................................................-.............----