Răspunsuri

2014-09-29T10:17:52+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
/ z / = 0 <=> z = 0;

In cazul tau,  |(x-2)(4-y)| =0 <=> ( x - 2 ) * ( 4 - y ) = 0 <=> x - 2 = 0 sau 4 - y = 0 <=>
x = 2; y = 4.

Bafta!

Si daca nu am 0,ci,de exemplu,12,rezolv in 2 moduri:prima data egal cu 12 si a doua oara -12?
Da!
You are welcome!
2014-09-29T10:42:59+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.

Exemlul tau nu e inspirat deoarece este un caz particular.
Daca luam exemplul:

|(x - 2)(4 - y)| = 6    atunci:

(x - 2)(4 - y) = ± 6
Divizorii lui 6 sunt 1; 2; 3; 6

Ecuatia 1:
(x - 2)(4 - y) =  6
a)
x - 2 = 2  => x = 4 
4 - y = 3 => y = 1
b)
x - 2 = 1  => x = 3 
4 - y = 6 => y = -2
c)
x - 2 = -2  => x = 0 
4 - y = -3 => y = 7
d)
x - 2 = -1  => x = 1 
4 - y = -6 => y = 10
s.a.m.d.


Ecuatia 2:
(x - 2)(4 - y) =  -6
a)
x - 2 = -2  => x = 0 
4 - y = 3 => y = 1
b)
x - 2 = -1  => x = 1 
4 - y = 6 => y = -2
c)
x - 2 = 2  => x = 4 
4 - y = -3 => y = 7
d)
x - 2 = 1  => x = 3 
4 - y = -6 => y = 10
s.a.m.d.