Răspunsuri

2014-09-29T08:18:23+03:00
La biblioteca

           Intr-o zi m-am hotarat sa merg la bibliotaca. Nici nu am intrat bine si am fost placut impresionat. Era o lumea a cartilor. Peste tot numai rafturi pline de carti interesante.
         Bibliotecara era foarte draguta si m-a ajutat sa-mi fac abonament. Am imprumutat doua carti recomandate de dansa. Eu, de emotii nici n-am stiut ce sa mai cer.
         Am fost placut impresionat sa descoper acest univers al cartilor asa ca am inceput sa citesc regulat. E o adevarata comoara pentru sufletul nostru.

  • Utilizator Brainly
2014-09-29T09:08:58+03:00
Prima data cand am calcat progul bibliotecii am ramas foarte impresionata.
Cand am intrat am vazut o camera cu nenumarate rafturi pe care erau multe carti.Niciodata nu mai vazusem atatea carti!In mijlocul salii era biroul unde statea doamna bibliotecara.Dumneaei era foarte amabila si m-a intrebat ce carte vreau sa imprumut.Nu ma puteam hotari la ce carte sa ma opresc. Intr-un final am ales cartea ,,.....,,(pui tu numele).
Aceasta carte era ingalbenita de trecerea timpului si ferfenita pe margini de cate maini au rasfoit-o. In ciuda acestui lucru am gasit in ea o poveste foarte impresionanta.
Cand te simti singur,mergi la biblioteca si vei descoperi intre paginile cartilor o lume minunata si prieteni adevarati!
Sper sa-ti fie de folos!