Răspunsuri

2014-09-28T21:10:59+03:00
2014-09-28T21:11:10+03:00
31+5=36(un copil)
36:4=9( la olalta) 
amalia nu a citit bine intrebarea la problema
faci asa; 4x5=20 si 20 ani +31 ani =51 ani....ai inteles?
4 sunt copii....5 este nr de ani la fiecare copil
amaliaciobotaru,ai inceles ex.?
da