Răspunsuri

2014-09-28T18:51:45+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A) 1 - 24X +12 = 1
- 24x = 1 - 1 - 12
- 24x = - 12
x = 12/24
x = 1/2
b) 60 = 12 * (3y + 2)
60 = 36y + 24
60 - 24 = 36y















36 = 36y
y = 36/36
y = 1
c) 1605 + 12 - 4x = 2011
- 4x = 2011 - 1605 - 12
- 4x = 394
x = - 394/4
x = 197/2
1 1 1