Răspunsuri

2014-09-28T18:36:33+03:00
Familia are rolul cel mai semnificativ in viata copilului. De multe ori ,copii ajung sa faca ceea ce vad acasa,la parintii lor. Tipetele nu i ajuta pe copil atunci cand greseste. 
Cu cat va duce lipsa de mai multe lucruri ,cu atat mai mult isi va dori sa ii ofere copiilor lui ceea ce el nu a avut. Cu cat duce lipsa de un parinte ,cu atat isi va dori o familie fericita si unita . Discutiile cu copilul sunt esentiale intr-o familie. Atunci cand copilul adreseaza parintelui intrebari , parintele trebuie sa fie deschis la discutie ,raspunzand la intrebari in termeni specifici varstei . 
De multe ori atunci cand copii nu isi gasesc sprijinul si increderea in familie ,apeleaza la tot felul de anturaje negative care ii vor aduce doar lucruri relee. 
2014-09-28T18:37:26+03:00
Familia conteaza, pentru ca este singurul factor determinant care modeleaza principiile si realizarile cuiva. Familia are o puternica influenta asupra a ceea ce am devenit, asupra modului in care ne vedem pe noi insine si tot asa se va intampla si cu copiii nostri.