Răspunsuri

2014-02-18T16:12:23+02:00
Parerea mea este ca in perioada adolescentei , tinerii isi cauta propria cale in viata si doresc sa faca acest lucru intr'un mod independent ,fara ajutorul nimanui . Pentru un tanar ,mediul inconjurator inseamna prietenii,insa de multe ori prietenia nu poate fi asemanata cu binele . 
In primul rand , tinerii considera  ca o persoana de aceeasi varsta ca ei ii va intelege mult mai bine problemele,ofurile decat un parinte ,ca nu va fi criticat de acestia si nici nu va auzi reprosuri din partea lor . 
In al doilea rand , prietenii au un rol important in conturarea personalitatii unui tanar deoarece atunci cand un tanar va crede ca prietenii il ajuta mai mult ca parintii ,acestia din urma devenind dusmanii tanarului ,insa a avea prieteni este un lucru important deoarece noi,fiintele,avem nevoie de socializare . 
Pe de alta parte, insa, exista cazul in care un adolescent isi alege anturajul doar pentru a dovedi ca este “cool”.Acesta este momentul in care tanarul isi pierde oarecum identitatea, pentru ca incearca, prin toate metodele sa copieze comportamentul celuilalt,sa devine o alta persoana . 
In concluzie ,prieteniile sunt importante in conturarea persoanlitatii unui tanar,insa are si o influenta negativa . 
53 4 53
N'ai de ce ! Si alta data ! :o3
:*
mi-a fost de mare ajutor :)
:)
Habar n-ai sa faci un text argumentativ :)) si va mirati de ce nu luati bacu'