Maine dau simulare la matematica. Nu stiu, daca trebuie sa scriu pe foaia de examne ipoteza si concluzia ( adica datele problemei ) si daca trebuie sa fac si eu desenele de pe foaia cu subiectele .

2

Răspunsuri

2014-02-18T15:49:55+02:00
Ipoteza si concluzia nu trebuie scrie. desenul, daca e deja facut pe foaia de subiect, nu trebuie neaparat sa il faci. cum iti e mai usor. daca nu e, va trebui sa il faci pe foaia de examen SUCCES!
Multumesc . Profesoara noastra spunea ca trebuie, iar profesoara la care merg la meditatii spune ca nu trebuie .Nu stiam !
ipot. si concluzia . nu trebuie scrise , iar desenul cred k ti se va da facut ..... iar la unele exercitii trebuie sa le desenezi daca ti se cere
eu sunt a 9-a acum. si eu am avut desene pe facute pe subiect, si nu le-am desenat din nou. a fost ok. :)
Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-18T15:55:57+02:00
Hwz şi wu sunt to a opta şi mîine dau simularea. Presupun că astăzi ai dat simularea la română(sper că ţi-a mers bine). Deci atât simularea cât şi examenul la matematică sunt împărţite astfel: Subiectul 1. (30 puncte) o să ţi se dea şi ciornă(poţi să mai ceri în caz că o să mai ai nevoie) oricum la Subicetul 1. o să trebuiască să scrii doar răspunsurile direct gen 1)........... doar atât nu şi modul în care ai ajuns la acel rezultat. Iar la Subiectul 2. şi 3.(tot aşa fiecare 30 puncte)  va trebui să scrii rezolvările complete asta cuprinzând şi ipoteza şi concluzia. Iar desenele tot pe foaia de examen. 
Sper că te-am ajutat! :)
2 3 2