Salut! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un eseu argumentativSalut! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un eseu argumentativ de 25-30 de randuri de A4, in care sa vorbesc despre importanta lecturi in formarea unui tanar. Multumesc!

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-28T15:23:54+03:00
Din punctul meu de vedere ,  lectura influneteaza definirea personalitatii culturale a unui adolescent , deoarce acesta iti ofera multe oportunitati  . astfel el poate vedea lucrurile mult mai diferit , poate sa se exprime elevat  si socializa mai usor cu persoanele din jur.
In primul rand , oricata inteligenta detine un individ , el trebuie sa invete ceva din ce au scris inaintasii lui , iar ce  s-a facut inainte nu se poate ignora/
In al doilea rand  , lectura influenteaza orice individ indfierent de varsta  , deci citind iti dezvolti si largesti orizonturile si idealurile in viata.
Lectura nu trebui sa lipseasca din viata unui adolscent , chiar daca exista si informatii de la televizor , radio , internet,  acesta nu se compara cu o carte care iti ofera si asigura ceva profund si durabil.
In concluzie , lecutra este importanta in dezvoltarea si formarea personalitatii  unui adolescent.
20 3 20