Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
  • Utilizator Brainly
2014-09-28T11:26:45+03:00
Casa visurilor mele

Oricât aş aprecia confortul unui apartament mediu şi uşurinţa de a-l întreţine, am, ca mai toatã lumea, anumite visuri legate de un spaţiu ideal la care aspir, în zadar,  dar tot aspir, pentru cã este o activitate relaxantã sã te imaginezi în decoruri croite pe sufletul tãu. Am tot cautat pe net fotografii ale unor case şi interioare care sã mã reprezinte, am vizionat multe genuri de arhitecturi şi stiluri de design dar, pânã la urmã, am constatat ce greu este sã gãsesc ceva care sã mi se potriveascã. Unele imagini le-am respins imediat, cum ar fi camerele acelea excesiv ornamentate, cu mobilier baroc sau Ludovic al nu ştiu câtelea, pline de sus pânã jos de textile aurii bogate, cred cã aş muri încet în asemenea decor! Nici extrema cealaltã, cu stilul minimalist al unor camere mari şi relativ goale, cu tãietura precisã a unui mobilier simplificat la maxim şi obiecte moderne, nu m-a încântat.Multe locuri luxoase mi se par reci şi impersonale, copleşitoare ca spaţiu şi frumuseţe dar incapabile sã exprime caldurã, sã reţinã sentimente sau sã te îndemne sã fii tu însuţi.
Dupã un timp am reuşit sã stabilesc elementele care ar defini obligatoriu casa mea: lemn, piatrã, vegetaţie, apã, foc, curbe, asimetrii, spaţii fluide. Si iatã-mã astfel în faţa unui stil inspirat de formele şi materialele naturii, despre care am mai scris, numit organic. Sã nu mã înţelegeţi greşit, nu sunt genul de om care sã las tot confortul civilizaţiei şi sã mã arunc în mijlocul  sãlbaticiei, nu am puterea de a renunţa la apã curentã, gaze, electricitate, dar de o mie de ori DA, aş aduce în casã tot ce înseamnã naturã.
1 5 1
2014-09-28T11:36:53+03:00
                                                 Casa visurilor mele

Nu pot sa spun ca nu-mi iubesc casa ,dar am si eu o dorinta,ca oricine .As vrea ca atunci cand cresc mai mare sa traiesc intr-o casa asemenea unui castel.Imi doresc sa aiba multe camere ,multe lucruri valoroase si tot ce-mi mai pot imagina.As vrea sa am pur si simplu o viata frumoasa si fericita.Nu stiu cat adevar se afla in acest vis al meu ,dar sper ca oricine la lucruri de genul acesta.Este pur si simplu visul meu....O casa extrem de frumoasa!!!
   Sper ca ti-a placut!!!

Stiu ca e cam scurta,dar o poti dezvolta tu...