Răspunsuri

2014-09-28T10:51:09+03:00
                                                         Balul florilor 
          
        In gradina parfumata de  mii de arome este zarva mare intre flori ,cica in seara asta un mare bal o sa se desfasoare in gradina lor umila . 
       Toate florile se pregatesc punandu-si  straile cele mai colorate si mai parfumate  gandindu-se ca o sa-l impresioneze pe printul florilor acesta fiind crinul imperial . Printul a organizat acest bal in onoarea ultimei zile de vara . 
       Tocmai in locul cel mai retras din gradina se afla micuta orhidee suparata ca ea nu avea alte petale cu care sa se schimbe pentru mult asteptatul bal dar Azorel cainele de paza si cel mai bun prieten al orhideei i-a spus : Draga mea tu esti importanta pentru unicitatea , parfumul si culorile tale nu pentru niste petale noi asa ca grabeste-te si hai sa mergem impreuna la bal !
      Micuta orhidee  a ascultat sfatul prietenului sau si repede si-a  dat la o parte lacrimile asemanatoare cu niste diamante , si a plecat spre bal . Cum a pasit pe covorul rosu  printul nu a putut  sa-si ia ochii de la ea . Toata noaptea au dansat si de atunci orhideea a invatat ca nu trebuie sa semene cu celelate flori ci ca ea  trebuie sa fie unica . 
      Caracterul tau si frumusetea ta sunt unice asa ca nu le schimba !!!!!!!!

3 5 3