Calculati :
a)-3+5*(-2)=
b)6*(-5)+3*(-4)=
c)(-2) la puterea 8 :(-2)la puterea 5-(-7)*(-2)=
d)(-5):5-0 la puterea 4*189=
e)[3 la puterea 4 :(-3) la puterea 2 + 2 la puterea 8 :(-2 la puterea 5 )] la puterea 1999 =
f)48:[(-2)*(+4)]:(-6)=
g)-4 la puterea 2 +8 : (-2)-(-1998)la puterea 0 =
h)-13 la puterea 2 +14 la puterea 2 -196 : (-7)=

Sper ca ati inteles !

1

Răspunsuri

2014-09-27T16:40:40+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
1.-3+(-10)=-3-10=-13
2.-30+(-12)=-30-12=-42