Răspunsuri

2014-09-27T15:40:11+03:00
Pai iei in considedare faptul ca este o inmultire
(x-1)*(y+1)= 1*6
x-1= 1
x= 1+1
x= 2    
y+1=6 
y=6-1
y=5 si tot asa cu 2*3
1 5 1
2014-09-27T15:43:17+03:00
(x-1)(y+1)=1.6=2.3
atunci 
x-1=1,x=2                            (2,5)
y+1=6,y=5
sau x-1=6 ,x=7                    (7,0)
y+1=1,y=0
a doua varianta
x-1=2,x=3                             (3,2)
y+1=3,y=2
sau
x-1=3,x=4                              (4,1)
y+1=2,y=1
in parantezele din dreapta sun perechile de numere (x,y)
2 5 2