Răspunsuri

2014-09-26T22:03:58+03:00
Este o zi frumoasa de toamna. Cerul este senin iar soarele ne incalzeste cu razele lui puternice . Familia mea impreuna cu mine ne pregatim sa mergem la bunici . Ne-am imbracat si am plecat . Pe drum ne-am jucat diferite jocuri si am cantat, ca sa nu ne plictisim . 
Cand am ajuns, bunica ne astepta cu clatite si gogosi, preferatele mele. Dupa ce am mancat, bunica a spus ca merge sa de-a mancare la animale. Am mers si eu cu ea, si am vazut puisorii pe care ea ii iubeste foarte mult si are grija de ei mereu . Mama si tata au spus ca fac un gratar si noi am fost toti de acord . Eu cu bunica am plecat la magazin iar parintii mei si bunicul au ramas sa faca gratarul . Dupa ce am cumparat ce ne trebuia, ne-am intors acasa unde am mancat un gratar delicios . Bunicul i-a spus tatei sa mearga sa il ajute cu ceva prin curte . Eu cu mama si bunica am ramas in casa si am inceput sa povestim. Dupa mult timp de povestit ne-am hotarat sa iesim prin curte. Acolo erau doi catelusi mici si dragalasi si i-am spus bunicii daca imi da si mie unul . Ea a dat din cap afirmativ si l-am ales pe cel de culoare alb cu pete maronii. 
Mama a spus ca daca voi avea grija de el il vom pastra iar daca voi fi iresponsabila cu el il va aduce inapoi bunicii . 
Can s-a facut seara ne-am luat ramas bun si am plecat acasa deoarece a doua zi eu trebuia sa ma trezesc devreme sa merg la scoala . 

Sper ca ti-am fost de folos :) . Nu cred ca e chiar buna . 
1 5 1