50 pct pentru cel mai bun raspuns

Redacteaza o compunere naratica , de 8-10 randuri (aprox.700-800 cuvinte) in care sa povestesti un episod placut petrecut in timpul vacantei de vara .

Va rog sa nu fie copiata de pe net !

1
pot?
da sau nu?
bine o sa fac ceva simplu,,,,,
cum stati cu ochii atintiti spre mine gata gata sa ma inhatati ca niste hiene pradatoare sau ca niste rechini ucigasi gata sa ma inhate in plina nevinovatie...
acum scriu o compunere serioasa , deci va rogg..

Răspunsuri

2014-09-26T22:18:30+03:00
   Era o zi calduroasa ,insorita , mohorata si chiar foarte dezolanta.
             mergeam pe strada . Ma indreptam catre un prieten care trebuia sa imi inapoieze un stick . acel stick continea un joc destul de interesant cu o grafica full hd , care necesita neaparat o place geforce de 2 g memorie vizuala , un procesor intel celeron de minim 3.0 ghz si multe altele. Pe drum ma intalnesc cu fosta mea doamna invatatoare  . Aceasta m-a intrebat ce mai fac , cum mai stau cu scoala , eu i-am raspuns bucuros ca stau foarte bine si chiar ca am terminat si anul acesta scolar cu nota 10 si ca tuturor colegilor le este dor de dansa . Ea a zambit cu un zambet cald si incurajator urmand ca sa imi dea niste bani sub pretextul de a-mi lua o inghetata. eu i-am multumit cu sincere recunostinte si cu multa bunavointa si m-am dus direct la standul cu inghetata.
     aceasta intamploare mi-a inseninat ziua , dar tot odata mi-a racorit-o oferindu-mi un strop de racoare si un deliciu bine venit.