50 pct pentru cel mai bun raspuns

Redacteaza o compunere naratica , de 8-10 randuri (aprox.700-800 cuvinte) in care sa povestesti un episod placut petrecut in timpul vacantei de vara .

Va rog sa nu fie copiata de pe net !

2
pot?
da sau nu?
bine o sa fac ceva simplu,,,,,
cum stati cu ochii atintiti spre mine gata gata sa ma inhatati ca niste hiene pradatoare sau ca niste rechini ucigasi gata sa ma inhate in plina nevinovatie...
acum scriu o compunere serioasa , deci va rogg..

Răspunsuri

2014-09-26T22:18:30+03:00
   Era o zi calduroasa ,insorita , mohorata si chiar foarte dezolanta.
             mergeam pe strada . Ma indreptam catre un prieten care trebuia sa imi inapoieze un stick . acel stick continea un joc destul de interesant cu o grafica full hd , care necesita neaparat o place geforce de 2 g memorie vizuala , un procesor intel celeron de minim 3.0 ghz si multe altele. Pe drum ma intalnesc cu fosta mea doamna invatatoare  . Aceasta m-a intrebat ce mai fac , cum mai stau cu scoala , eu i-am raspuns bucuros ca stau foarte bine si chiar ca am terminat si anul acesta scolar cu nota 10 si ca tuturor colegilor le este dor de dansa . Ea a zambit cu un zambet cald si incurajator urmand ca sa imi dea niste bani sub pretextul de a-mi lua o inghetata. eu i-am multumit cu sincere recunostinte si cu multa bunavointa si m-am dus direct la standul cu inghetata.
     aceasta intamploare mi-a inseninat ziua , dar tot odata mi-a racorit-o oferindu-mi un strop de racoare si un deliciu bine venit.
2014-09-26T22:21:23+03:00
Era o zi frumoasă de vară din vacanţa mare. M-am trezit de dimineaţă, pe la ora şapte. Eram la bunici. După ce m-am dat jos din pat, am înştiinţat-o pe bunica, că vreau să fac o plimbare prin natură. Ea mi-a aprobat dorinţa şi mi-a pregătit merinde. Am plecat la drum mai devreme, pentru că soarele era pregătit să mă stropească cu lacrimile sale de foc. Cum am urcat dealul din spatele casei, dintr-o dată mi s-a părut că am intrat într-o altă lume. Totul mi se părea mai frumos. Regele soare îşi impusese stăpânirea pe marele albastru, cerul. Roua rece a dimineţii era aşternută pe iarba verde şi pufoasa. Stoluri de păsări zburau deasupra mea, împreuna cu fluturi de diverse culori, care dansau în aer.

Cerul senin, de un albastru pur şi răcoarea dimineţii, care se făcea simţită prin hainele cu care eram îmbrăcat, mă îndemna la visare. Am mai stat un timp şi am admirat natura din picioare. Apoi m-am aşezat la umbra stăpânului pădurii - un stejar înalt şi bătrân cât lumea, a cărei înălţime te ameţeşte doar când te uiţi la el. M-am aşezat şi dintr-o dată, din spate, am auzit un lătrat. M-am speriat de mama focului. Primul gând a fost să mă urc în copacul copilăriei mele, stejarul cel bătrân. Dar am renunţat. Fiinţa care lătra şi-a arătat faţa. Era drăgălaşul meu câine, Bobiţă. 
e bn
da , e ine
cred , raspunsul ti-l poate da doar larisa
da stiu