Răspunsuri

2014-09-26T17:37:21+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
25 de visini 
cu 7 mai putini ciresi adica 25-7=18 ciresi
18 ciresi 
36 de caisi
25+18+36=79 de pomii
cred ca ii bn
multumesc frumos
25 de visini cu 7 mai putini ciresi asta insemnand 25-7=18 ciresi si 36 de caisi apoi ii aduni pe toti adica 25+18+36=79 de pomi
multumesc.
2014-09-26T17:54:18+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
1. nr. ciresi
25 - 7 =18 (ciresi)
2. nr. pomi
18 +36 +25 =79 (pomi)