Răspunsuri

2014-09-26T17:21:20+03:00
500-17=483 
Presupunem ca un album costa 11,50 , atunci si o carte de asemenea va fi 11,50 deoarece sunt la acelasi pret ... Atunci obtinem :   1) 18+24=42
2) 483/42 = 11,50 
Raspuns : un album costa 11,50, o carte - 11,50 
 
2 5 2
2014-09-26T17:27:01+03:00
2) 483/42 = 11,50 
483\42=11,50. Asta e raspunsul corect. Te pup!