Răspunsuri

2014-09-26T15:27:40+03:00
60 kg - 27 kg = 33 kg de rosii
80 kg - 43 kg = 37 kg 
33+37=70 kg ( legume)
 Sper ca te-am ajutat !! 
2014-09-26T16:03:04+03:00
60 +80 =140 kg a cules
27 +43 =70 kg a vandut
140 -70 =70 kg i-au ramas