Răspunsuri

2014-02-17T20:32:52+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Din ecuatia a doua rezulta ca x=15+3y, care inlocuit in prima ecuatie da
5(15+3y)+2y=4
75+15y+2y=4
17y=71⇒y=71/17⇒x=15+3·71/17=15+213/17=(15·17+213)/17=468/17=27 \dfrac{9}{17}
y=4 \frac{3}{17}
1 4 1