Răspunsuri

2014-02-17T20:15:42+02:00
   Incurand o sa vina iarna cu multa zapada si ger cumplit. Aripioarele mele nu o sa-i reziste si cuibul trebuie sa mi-l parasesc. Atata cale trebuie sa bat sa fug de zapada si ger, sa ajung undeva unde e soare sa ma incalzesc. Dar cuibul meu trebuie sa il las si am muncit o vara intreaga.
   Viata asta este rea, frigul incepe sa ajunga iar eu dupa atata munca trebuie sa las locul meu sa se duca. Am strans pai cu pai sa croiesc acest cuib unde atatea amintiri am avut, dupa 3 sezoane de anotimpuri acum e momentul sa plec, sa plec departe de locul unde m-am obisnuit, de locul unde atatea s-au petrecut. 
    Acum as vrea sa sper ca iarna si frigul repede v-a trece sa pot sa ma intorc aici cu drag si pace. Acum imi iau ramas bun si si sper ca tristetea sa dispara cand imi voi revedea vechiul meu cuib cald si drag.
E de pe google?
nu, acum am scriso eu
mersi mult.
Cuplacere
Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-17T20:17:07+02:00
Ce haioasă eşti! Imaginează-ți că eşti o rândunică ce ți-ai construit cuibul într-ul loc nepotrivi, cum ar fi un bloc părăsit. Într-o vară, un vacarm nemaiauzit te-a făcut să-ți scoți căpuşorul din cuib să vezi de unde atât zgomot. Când, ce să vezi, o mare forfotă cu maşini, basculante, macarale, şi echipe de muncitori care ridicau schele, îndreptându-se până la cuibişorul tău. Vai, pericol mare te aşteaptă şi zile negre fiindcă cu tristețe observi că va trebui să-ți laşi căsuța pentru un alt loc mai sigur şi mai liniştit!
oke greseala mea
S-ar potrivi titlul ,,O casa uitata?,,
Frumos!
Şi mersi pt. calificativ. Succes!
Multumesc