Coca Cola este apreciată de majoritatea oamenilor datorită gustului plăcut. Unele persoane o iau drept băutură energizantă, folosind-o contra-oboselii.
În interiorul băuturii, sunt anumite substanțe care crează dependență, astfel este băută cel mai des.
Mie nu imi place. este o bautura cu foarte mult zahar, lipicioasa. Prefer pepsi-ul .

Răspunsuri

2014-02-17T19:45:35+02:00
Imi place coca- cola pentru ca e o bautura energizanta, are un gust placut .
In mai multe randuri minim15
O racoritoare foarte blamata, culmea- in special de cei care beau apa plata imbuteliata (culmea prostiei, dupa mine) sau alte bauturi racoritoare, carbogazoase sau nu.
Indiferent ca vorbim despre Coca Cola sau alte branduri, TOATE racoritoarele din comert sunt facute din apa, zahar si arome. Inclusiv cele pe care lumea le numeste naturale. Unii mai trec si un continut de fruct, dar daca citesti eticheta, vei vedea ca de fapt nu este vorba de fructe, ci de un concentrat de fruct.
2014-02-17T19:46:18+02:00
Coca-cola le place multora deoarece are o gramada de conservanti si substante chimice care nu fac bine dar acele substante oa gustul bun

plus ca cei care au creat-o au bagat mai multe substante gazoase si din anumiti gandaci dupa ce sunt omorati din ei iese o culoare, din fiecare alta,si adaugata cu indulcitoare da senzatia de un suc super bun restul poti sa comntinui tu