Răspunsuri

2014-09-25T18:58:44+03:00
.Era o zi friguroasa de iarna. Eu si prietenii mei am stat la o cabana timp de o zi si o noapte. A fost foarte distractiv!
Ziua ne-am jucat impreuna cu catelusul lui Petrica,Zuzu, am facut un gratar si am facut un concurs de desenat ceva ce ne-nconjoara.
Se-nserase.Toti intraram la culcare. Nu dupa mult timp m-am trezit. Un frig de nedescris ma cuprindea,caci fereastra era deschisa.Iarna era de vis sub clar de luna.Iesirea mea pe usa i-a atras atentia lui Zuzu,care veni cu mine afara.
Peisajul inmarmurit arata ca un mic Coltisor de Rai rece. Coacii erau invelitiintr-o mantie alba si protectoare,cabana era acoperita cu o mantie stralucitoare ce agata de margini turturi de gheata, iar lui Zuzu ii crescuse ca prin minune o salba de zapada. Se zareau in intuneric doua puncte ca doi ochi de lup. Zuzustatea in fata mea maraind curajos.  Noi ne dadeam in spate, iar jivina se apropia. Iesira sub lumina lunii.Era un iepuras ratacit si infometat. L-am ademenit cu un cub de zahar. Nu realizasem ca Zuzu se indepartara. A venit apoi catre mine tare vijelios si m-a speriat atat de tare incat am tras un tipat ce a trezit intreaga cabana. Toti au iesit degraba sa vada ce se intamplara. Le-am povestit tot, dupa care dimineata incepu cu sfarsitul unei batai zdravane cu zapada de una sau doua ore.
A fost cea mai interesanta excursie la care am participat!
2014-09-25T19:07:04+03:00
Era iarna si era foarte frig.De fapt era cea mai friguroasa iarna de pana acum.Zapada se asternea pe varfurile muntilor de langa casa unde stateam si  brazii parca erau imbracati in argint.
Copii  de obicei se jucau pe ulita,faceau ingerasi de zapada,se bugareau,se dadeau cu sania...dar acum nimic.Pe ulita nu era niciun copil,nici macar femeile care de obicei vorbeau pe la colturi.
Pe munte se zarea cate un lup,o vulpe,iepuri...si  mosnegii  care din saptamana in saptamana,mergeau sa adune lemne pentru foc.
Era iarna,era frig si eu stateam la geam si priveam cum iarna se  dezlantuie.

nu e cine stie ce da numai la asta m-am gandit pe moment:)))