Va rog frumos ajutatima cu aceasta problema

UN automobil are de parcurs,in 3 ore 187.45 km.in prima ota a parcurs 63.59.IN a 2-a ora a parcurs cu 2.7 km mai putin calculati ce distanta a parcurs in a 3-a ora


la final imi da 62.97

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
  • Utilizator Brainly
2014-02-17T20:43:08+02:00
Deci în a doua a parcurs 63.59-2.7=60.89 km. În primele două ore a făcut 63.59+60.89=124.48. În ultima a parcurs total minus cât a făcut în primele două, anume 187.45-124.48=62.97, cât zice și la sfârșit.
1 5 1