Răspunsuri

2014-09-25T17:48:38+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
          Dupa parerea mea rolul companiile de promovare a unui stil de viata sanatos este acela de a convinge populatia sa renunte la alimentatia nesanatoasa.
           In primul rand acest lucru este benefic pentru sanatatea noastra. In ziua de astazi timpul nostru este foarte incarcat, iar in scurtele noastre pauze ne ducem de cele mai multe ori la fast-food sau mancam pe fuga un sandwich. Din pacate, copii sunt obisnuiti si ei cu astfel de obiceiuri culinare. De cele mai multe ori parintii sunt la munca iar ei se hranesc toata ziua cu chipsuri si dulciuri. Acest lucru a facut ca majoritatea populatiei sa fie supraponderala.Consider ca aceste companii de promovare a unui stil de viata sanatos ar trebui sa-si faca simtita prezenta prin mai multe campanii publicitare, prin articole in presa si chiar prin tinerea unor prelegeri in scoli.
           In al doilea rand aceste companii ar trebui sa promoveze si activitatea sportiva. Sportul ne caleste, dar pe de alta parte ne face sa ne simtim si bine in pielea noastra.
           In concluzie rolul acestor companii de promovare a unui stil de viata sanatos este nesesar iar guvernul ar trebui sa se implice si el mai mult. O populatie sanatoasa inseamna mai putini bani cheltuiti.
73 3 73