Răspunsuri

2014-09-25T15:04:47+03:00
2014-09-25T15:08:05+03:00
35 + 18 + + 29 = 82
35 + 18 = 53
35 + 29 = 64
18 + 29 = 47

ti-am facut mai multe exercitii pentru ca in enunt scrie ,,exercitii'' su nu ,,un exercitiu''
mersi frumos am scris asa ptr ca imi cere sa calculez si diferenta .multumesc mult.