Răspunsuri

2014-09-25T14:44:16+03:00
La  un  magazin  s-au  adus  10  ladite  de  mere  care  cantareau  impreuna  300kg.In  schimbul  de  dimineata  vanzatoarea  a  vandut  180kg  mere,,,iar  in  cel  de  dupa  masa  80 kg  mere,Cate  kg  mere s-au  vandut  pana  seara  in  magazin?                300-180=120      120-80=40    300-40=260kg
4 3 4
Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-25T14:50:27+03:00
La o florarie s-au adus 100 de garoafe . O doamna a cumparat 50 de garoafe , iar o domnisoara cu 20 de garoafe mai putin . Cate flori mai sunt la florarie .                                    Rezolvare :                                                                                                                          1) Cate flori a cumparat domnisoara ?                                                                                 50-20=30 ( garoafe) .                                                                                                       2) cate flori mai sunt la florarie ?                                                                                        100- ( 50+30)= 100- 80=20 (garoafe)     
6 4 6