Răspunsuri

2014-09-25T10:13:16+03:00
Deci :   x + 2supra 3 - 4supra 2 + 3 =2x + 3supra 6 + 6supra 3 
            x-2x=3supra 6 + 6supra 3 +4supra 2 - 2supra 3 si aducem la acelasi numitor adica 6 si vine
            -x=3supra 6 +12supra 6 +12supra 6 - 4supra 6
            -x=15supra 6 + 8supra 6
            -x=23supra 6 : (-1)
            x= -23 supra 6                Sper ca ai inteles si ca ti-am fost de ajutor ! :)) :*

stiu ca prima data a fost : x+2supra 3 - 2x - 4supra 2 +3= 2x + 3 supra 6 + 1 intreg si 2 supra 3 ,deci dupa asta scri ce am scris eu dupa „deci” :))
dar rezultatul la sfarsitul cartii este x=7 supra 2
in fine aia au facut poate altfel,ori nu am facut eu bine
dar oricum eu am rezolvat exercitiul dupa cum am invatat la scoala,aa si ca sa stii nu toate raspunsurile de la sfarsit sunt bune..