Răspunsuri

2014-09-24T17:40:56+03:00
80-(4*2+2*10)=80-(8+20)=80-28=52
rezolvarea sub forma de exercitiu
multumesc mult de tot
Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-24T17:41:44+03:00
Cat au costat cele patru caiete?
4x2=8 lei
Cat au costat cele 2 carti?
10x2=20 lei
Cat au costat cele 4 caiete si cele 2 carti in total?
20 lei+8 lei =28 lei
Ce rest a primit?
80 lei-28 lei=52 lei
________
________