Răspunsuri

2014-09-24T17:21:12+03:00
                                           Toamna
 Este toamna . Oameni se pregatesc pentru cules . Copiii ies afara sa se joace in covoarele multicolore din frunzele imbibate parca in cerneala colorata . Salciile parca blang de dorul frunzelor si a calduri . Pasarelele se pregatesc sa isi i-au ramas bun de la scumpa lor tara si de la copacei care le-au gazduit . Aceasta toamna parca culeasa din operele lui Davinci putea fi asemanata cu o paleta magica de culori care se pregateste sa explodeze .
     De asemenea copii incep cu mare elan scoala . Acesti copii parca culesi din povestile lui Creanga si acum se mai joaca in minunatele covoare arami cu tente de rosu ale pamantului.
   Frunzele isi iau ramas bun cu un vals parca din imaginile lui Picaso . Aceste frunze  dansatoare vor pleca incurand in cele mai frumoase locuri dar nu e mare tristete deoarece se vor intoarce la primavara .Inca imi amintesc ca si eu eram ca ei cand eram mic , si eu ma jucam in acele covoare fermecate de frunze pictate . Eu eram mic dar chioar daca acum sunt mai mare tot imi place sa ma joc in campurile de frunze murdarite de cerneala colorata.
  Acum mi-as fi dorit sa fiu iar in acele minunate momente de toamna , o toamna calduroasa.
                                                         SFARSI!