Alcatuiti un text de maximum 10 randuri,pornind de la urmatoarele cuvinte:toamna,vant,fruze,a cadea,ploaie,tristete.E urgent!!!

2
Stau pe veranda casei si ma uit ingandurata pe geam. Ploaia cade marunt, frunzele viu colorate sunt purtate de vant iar eu am ajuns acasa toata uda de ploaie. De cum am intrat in casa, m-am schimbat de hainele ude, mi-am facut ceva sa mananc si am urcat sus in camera mea. Se pare ca toamna a venit plina de tristete si melancolie.Vremea de afara ma face sa ma simt putin ciudat, desi nu ar trebui.
Ce clasa esti/>
Mersii Diana1414!
Sunt a VII- a

Răspunsuri

2014-09-24T16:49:02+03:00
Uite ca soarele numai zimbeste asa de fumos ca altadata,acum se retrage si se face din ce in ce mai rece pentru-ai permite frumoasei Toamne ca sa domneasca pe meleagurile noastre.Vintul incepe sa creeze razboaie printre frunzele copacilor.Frunzele incet-incet isi pierd frumusetea culorii verzi si o i-au cu mare maiestrie pe cea aurie>
Ploaia uda pamintul spre bucuria oamenilor.
Totul se transforma intr-o frumusete deosebita,dar toate acestea creeaza o atmosfera de mare tristete!
49 4 49
2014-09-24T17:03:53+03:00
           A venit toamna. Fosnetul frunzelor si ciripitul pasarelelor au disparut demult. Din cerul plumburiu cade o ploaie deasa si rece. Frunzele ruginii se astern pe pamantul ud. Vantul nervos sufla fara incetare.  Ultimele frunze sunt smulse cu ura. O ceata groasa cade peste oras. Oameni zgribuliti cu umbrele merg grabiti spre treburile lor. Baltile au inceput sa-si faca prezenta. Ploua fara incetare...pic,pic.
44 4 44