Răspunsuri

2014-09-24T08:56:08+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
In acest text,naratorul prezinta pe Canuta,care a fost altfel inca de la nastere.S-a nascut inainte sa vina medicul,la botez a cazut in cristelnita de s-a invinetit.A fost trimis la scoala,dar daca profesorul il intreba la istorie,el raspundea la matematica.Cand a ramas orfan de ambii parinti,bunica l-a luat in grija.La sfarsitul clasei a 4-a,Canuta a renuntat la scoala.Profesorul a spus ca e un sucit,iar bunica l-a dat la stapan.Dar si acolo a facut pagube:a varsat cosul unui client.De aceea jupanul s-a suparat si l-a batut.In dimineata urmatoare,s-a intors la bunica-sa,implinind 13 ani.
A schimbat stapanii,dar nu s-a ales cu ceva.Cand a venit vremea,s-a insurat.Soacra l-a inselat cu o zestre,apoi sotia de 2 ori.Odata a cumparat un crap mare si le-a cerut femeilor sa-l faca  la cuptor.Ele au uitat,si Canuta ,suparat,a intentat divort cu probe mai vechi.De mahnire,nevasta a pierdut copilul din pantec,dar nimic,nici chiar rugile soacrei nu l-au oprit.
Intr-o dimineata s-a intalnit cu sotia in oras si s-au impacat.Cu ea a trait pana la moarte.
La parastasul de 7 ani l-au gasit asezat stramb in sicriu,si toti au spus ca a fost sucit.
196 4 196