Răspunsuri

2014-09-23T21:18:53+03:00
 Cartea lumineaza mintea omului si ii incalzeste sufletul.
Ea este precum o comoara care abia asteapta sa fie deschisa de catre cititorii ce o apreciaza.Fiecare copil ar trebui sa citeasca minim o carte pe an,deoarece ne extinde orizonturile si ne dezvolta imaginatia.Un alt avantaj al cartii este suspansul.Placerea de a afla cat mai multe si de a vedea ce se mai intampla te tine cu sufletul la gura,uneori uitand sa si respiri.
 Orice carte are o frumusete aparte.Fie ea de istorie,romana,aventura, etc. Intotdeauna se va gasi un cititor pasionat care sa o citeasca si sa o inteleaga in adevaratul sens al cuvantului.
 Pt mine,cartile sunt mai importante decat calculatorul.Poate unora le e greu sa creada,dar asa e.Abia astept sa deschid o noua carte cu care sa-mi petrec timpul pana la sfarsit.
Prin carti,autorii ne transmit gandurile si sentimentele lor(tristete,bucurie,etc).Acestia isi daruiesc o bucatica din suflet in aceasta carte.
Cartile contin o sursa foarte mare de informatii.Acestea ne cultiva cum ar trebui sa facem in viata,lectii de moralitate,ce nu e bine,etc.
Esenta unei carti este infinita.Din ea poti concluziona mai multe lucruri din punctul tau de vedere.Asadar cartea este cheia unei vieti de succes si fericite.
15 4 15