O papetarie a vandut in prima zi 78 de caite iar in ziua a urmatoare a vandut de 3 ori mai multe caiete in a treia zi a vandut 19 caiete mai putine de cat in primele zile iar in a patra zi a vandut mai restul de 45 de caiete
Numarul caietelor vandute a doua zi
Nr caieteler
A treia zi nr caietelor vandute in patru zile

2

Răspunsuri

2014-09-23T20:43:04+03:00
1Cate caiate a vandut a 2a zi ?
78x3=234
2Cate caiete a vandut in primele 2 zile ?
78+234=312
3Cate caiete a vanut a3a zi? 
312-19=293
4acte caiete a vandut in cele 4zile ?
78+234+293+45=650
6 3 6
2014-09-23T20:44:53+03:00
Papetaria a vandut:

In prima zi:        78 caiete
In a doua zi:      3·78=234 caiete
In a treia zi:        78+234-19=293 caiete
In a patra zi:        45 caiete

In total:  78+234+293+45=650 caiete