Răspunsuri

2014-09-23T21:06:58+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.

Rezolvand ecuatiile:
(3x + 9)/(2x - 3) = 0
(3x + 9)/(2x - 3) = - 1
(3x + 9)/(2x - 3) = 1
(3x + 9)/(2x - 3) = -2
(3x + 9)/(2x - 3) = 2
...........................
s.a.m.d.

am obtinut solutiile:

x ∈ {-12; -3; 0; 1; 2; 3; 6; 15}