Am de facut un scurt text despre randundele daca vrea cineva sa ma ajute va rog mult am nevoie de ajutor !!!!!!!!!! ♥ Pentru cine ma ajuta : -Multumesc Foarte Mult ♥ !! ♥

1
Ma Ajuta Cineva Va rog Frumos !! ♥♥
la ce?
Sa Fac Un Text !!

Răspunsuri

2014-02-17T15:38:56+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A venit din nou primavara cu alaiul ei de flori si incantatoarele pasarele care ne imbie cu cantecele lor.Ceea ce-mi place cel mai mult cand vine primavara este ca in fiecare zi la pervazul meu canta doua randunele care imi amintesc ca trebuie sa plec la scoala .Sunt cea mai placuta alarma.Sunt asa micute si plapande si nici nu stiu cum au atata putere de a ciripi asa rapid.Ele spre deosebire de mine pot calatorii mii de kilometri fara sa se planga de oboseala .Ceea ce ele nu pot sa faca e sa vorbeasca atat cat sa intelegem si noi.Cum ar fi ca aceste pasari care pe mine una ma fascineaza sa aiba macar un dialog cu mine?Oare ce le-as intreba?sau daca eu pentru o zi as fi randunica ce as face prima si prima data?